HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2015.04.11. 18:43 GoodBye Paris

Damage City fesztivál @ Washington 1. nap

jpg.JPG
Hamar eljött ez is és már hamar le is ment az első nap. A fesztivál fő helyszíne a St. Stephen templom, ami már a '80-as, '90-es évek óta alap underground helynek számít itt, ha jól vettem ki. Dolgos napokon rendes templomként funkciónál és például meleg közösségeknek is helyet biztosít a vallás gyakorlására. Magyarországon az ilyen szerintem elképzelhetetlen lenne.Koncertek között az oltár környékén lehet pihenni, vagy elmerülni a hatalmas disztró kínálatban. Vannak pólók, kazetták, lemezek, fanzinok, kitűzők szóval minden ami a punk/hc-ben jelen van. Az árak is elég barátságosak, 12 $-ért be is zsebeltem Rikk Agnew klasszikus albumát. Van vega büfé, és vizet is árulnak. Alkoholt nem áruknak, sőt kihelyezett cédulák kérik a jelenlevőket, hogy ne igyanak, drogozzanak és firkálják össze a falakat. Így maximum csak az ásványvíz borul a sör helyett, mert mindenki betartja a szervezők kérést. Az after buli már egy szórakozó helyen van, ott már szabad a dinom-dánom.
A tegnapi napon nálam az angolok nyerték a versenyt, pedig volt egy alkalomra(?) szóló Government Warning reunion is a felhozatalban. Bár lehet az is közrejátszott, hogy GW set idejére esett egy halaszthatatlan csomagátvétel, így folyton a telefonomat lestem.
Sok mindent láttam már koncerten, de olyat nem hogy a The Flex koncert alatt valakinek a cipőfűzője felakad a színpad melletti hangfalba és fejjel lefelé lóg be a közönségbe. A videón elvileg látható valamennyire. A Perspex Flesh előadása tetszett a legjobban, erősebb tolták szerintem mint Londonban. Őrulet az ami kijon az énekes torkából és azon csodálkoztam, hogy az énekes feje közben nem robban.

Night Fever

The Flex

 

Govermant Warning

Freak Vibe

Perspex Flesh

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr987358710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása