HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2015.04.17. 19:02 GoodBye Paris

S.H.I.T. @ The Acheron, New York

A tegnapi nap megvolt a New York's Alright fesztivál felvezető éjszakája. A koncertre minden jegy elkelt, így elég sokan összegyültünk a kb. 200 fős klubban. Fellépett a RAID ami elég felejthető produkciót nyomott, az énekes úgy nézett ki mint Stigma a Madball-ból. Utánuk jött a Party Plates, nos ők is felejthetők lettek volna, de az énekes tett ellene. Az elején eltűnt az elsősorban néha fel-fel bukkant aztán az egyik ilyen felbukkanás után látszódott hogy csupa vér az arca, de ez annyira nem zavartatta. Közben még ilyen beteg arckifejezéseket is vágott, szóval valami szert nagyon beüthetett nála. VAASKA jött utánuk ők annyira nem tudtak meggyőzni így kimentem kicsit levegőzni.
AJAX kiesett az estéről, szóval jött a S.H.I.T. Hatalmas megőrülés nem volt pusztító punk zenéjükre, mint Londonban de így is megtették amit meg kellett. A lendületnek egy gitár probléma szabott gátat, de utána már nem sokáig muzsikáltak. Volt egy meglepetés zenekar (KRÖMOSOM) is a végére. Akik nagyon hangosak voltak, a gitárosnak iszonyúan fel volt tekerve a cucca és valami olyan fülsértőre torzítva, hogy fognom kellett a fülemet, pedig hátul álltam. Sokáig nem is bírtam így haza jöttem. Ilyen se történik meg velem minden nap.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr217376616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása