HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2017.04.29. 20:54 GoodBye Paris

Nothing Nice to Say fesztivál

NNTS fesztivál múlt héten ment le Berlinben. Az idei volt a második a sorban. Jöjjön egy kis összefoglaló (valaki már lehet olvasta haha), ha már volt szerencsém kijutni.

1. nap Art show-val kezdődött ami folyamatosan ment a fesztivál alatt. A fesztiválhoz készült plakátok voltak kitéve meg egyéb rajzok, volt egy szoba ahol meg egy vetítés ment punk arcokról. Est fellépője a Berlin volt ami ilyen elektromos prüntyögős zene volt egy lányka csinálta, de mivel fáradt voltam két szám után távoztam.
2. Nap. Roosevelt koncertem voltam, így erről nem tudok nyilatkozni.
3. Nap. SO36 helyen volt, ami 800-900 embert szépen elnyelt, mondanom sem kell hogy meg is telt a hely.
Erről a napról a Ruby tetszett a legjobban, ex-blank pages tag van benne szóval ilyen jó kis power pop őrület volt az egész. Pretty Hurts lemezen jó, de élőben nekem laposnak tűnt. Chain of Flowers elöl elég vacak volt a hangzás így nem ütött annyira mint Londonban. Halshug dániából viszont elég gonosz volt d-beat punk zenéjükre volt is mozgás rendesen már. Hank Wood and the Hammerheads csak a második legjobb volt tegnap azért mert sajnos ha jól látom a dolgot Emil már nincs a zenekarban és egy dobossal nyomják. Erősnek erős így is a zenekar de jobb volt két dobossal.
After a Koma-F helyen ami valami foglatház lehet. Cuntroachesből megnéztem három számot nem igazán győztek meg bár lehet a fáradságom miatt. Ők ha jól tudom lesznek Pesten májusban majd nézzétek meg őket!

Ruby

 Pretty Hurts

Chain of Flowers

 Halshug

Hank Wood & The Hammerheads

 4. Nap: Matiné a Rauchaus nevezetű helyen volt, ami egy park szélén helyezkedett el. Ilyen punk ház, kocsma és koncert teremmel. Mellett van egy kis erdős rész, ha jól láttam ott laktak többen. Die Tunnel: a Ruby-ből nyomja benne az egyik tag. Ilyen post-punk zenét toltak szintivel megfűszerezve. Elején nem tetszett de a végére egész fogós dalok is elhangzottak érdemes lesz figyelni rájuk. Fright Eye dánok voltak. Jó volt csak egy rövidebb szett jobb lett volna. Túl egyformák voltak már a dalok a végére. Skate punk /garage punk zenéjükkel kb. ők lehetnek a dán Fidlar.
Main shows: Idian Nightmare szó szerint Nightmare volt szerintem egyeseknek. 80-as évekbeli sipítós metál kicsit punkosra véve. + paint corpse festés az arcokon. Nem tudom hogy kerültek ide. Accidente madridi pop punk. Videók alapján nagyobb hangulatot vártam, de így is el lehetett lötyögni meg néha hey-hoozni.
Sonic Avenues akiket az olvasók már biztos ismernek. Lemezen nem működik nálam az utóbbi anyagaik. De élőben annál inkább. Lendületesen tolták, patakzott az izzadság a végére.
Sievehead: az egyik legjobb post-punk zenekar mostanság a UK -ból. A csúcs a Look both ways számuk volt természetesen. Énekes messziről Steve Albini -re hasonlított.
Crazy Spirit: hatalmas energia bomba volt. Ha ez otthon lett volna nem kellene Paks 2-őt megépítenie az országnak. Az estét a dán Gorilla Angreb zárta. A pólóik alapján valami HC mulatságra számítottam, helyette női vokállal megspékelt punk-rock-ot kaptunk. A zenekar 2007 óta nem játszott, most megint aktívak, néhány fellépés erejéig.

Indian Nightmare

Accidente

 Sonic Avenues

Sievehead

Crazy Spirit

 Gorilla Angreb

5. nap Utolsó nap egy kisebb klubban a Tommyhaus helyen volt. Berlini Cold Leather kezdett. Feszes punk női énekkel. Bemutatkozó demojuk nálam elég sokat pörgött, ajánlott csekkolni őket mondjuk Neighborhood Brats rajongóknak. 0% dániából ismét. Tökéletes punk rock muzsikát hoztak. The Feelies, Camper Van Beethoven zenék ugrottak be róluk. Warthog jött és legyalulta megint az agyunkat, év bulija megvan eddig asszem. Végére egy Motorhead feldolgozás tette fel az i-re a pontot.

Cold Leather

Idiota Civilizzato

0%

Ohyda

Warthog

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr8012467927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása