HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2013.06.22. 00:10 GoodBye Paris

Goodbye Paris Tv.: Obits + Princess Chelsea

A tegnapi napot akár zenetörténelmi nappá nyilváníthatnánk, mert a Princess Chelsea-nek az Obits volt gyakorlatilag az előzenekara. Igaz az esemény nem egy helyen volt és mindkét koncertre belépőt kellett váltani.
A38 helyett most egy kis klubban volt az Obits koncert, ami jobban megdobta a hangulatot. Ha össze kellene hasonlítani a két koncertet, akkor a mostani egy hajszálnyival jobb volt. Voltak új számok (ma látott napvilágot, hogy a 3.-as lemez szeptemberben jelenik meg) és régiek vegyesen. Nagy mozgás nem volt, viszont a végére már annyira ráztuk, hogy az ízületek bánták.

Az Obits után éles váltás volt a Princess Chelsea. Első néhány szám alatt nem is oldódott bennem a cukiság kapszulája. Amire még rátett, hogy iszonyat sokan voltak és a hangosítással is sokat bajlódott a zenekar. Bár ezt a sok reklamálást akár a koncertjük részének is vehetjük, mert Szlovákiában is hasonló tökölések voltak számok előtt. Tavaly, idénre már ígérgetett új lemezt Chelsea, de sok új nótát nem hallhattunk, bár ami volt az elég cuki sátánista refrénnel rendelkezett (Ain't gonna go to church on sunday morning). Így kaptunk az arcunkba régieket és több feldolgozást is. A kedvencem is elhangzott szerencsére:

Szólj hozzá!

Címkék: koncert obits


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr215372907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása