HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2016.06.12. 17:34 GoodBye Paris

Beaches Brew fesztivál

vlcsnap-2016-06-12-15h38m08s180.gifLiima

A Beaches Brew fesztivált 2012-ben indította el egy holland koncertszervező brigád Olaszországban, ami 2016-ra már elég rangos fesztivállá nőtte ki magát. A blog már több éve szemezett ezzel a fesztivállal, így a szerkesztőség idén úgy döntött hogy kiküldi egyik  emberét.
A magas rang ellenére, valamint hogy a fesztivál ingyenes volt, nem volt igazán nagy tömegnyomor a négy nap alatt. Olyan egészséges tömeg gyűlt össze minden este. Első este a koncertek egy kikötőben voltak (háttérben teher hajók jöttek-mentek) kis kirakodós zsibivásárral összekötve, a többi napon a bulikat a Hana-Bi strandon élvezhettük. A standon két színpad volt egyik közvetlenül a tengerparton a másik meg a strand büféjének teraszán. A fesztivál időbeosztása az olasz életvitelt követte, mivel a koncertek csak félnyolc, nyolc körül kezdődtek, így maradhatott idő bőven strandolásra, turistáskodásra, józanodásra.
Két negatívuma volt a fesztiválnak, hogy a kaját (voltak vega kaják is!) és az italt magas áron mérték, valamint wc az nem túl sok volt. Így aki besörözött a drága sörből (vagy becsempészte az italát) az gondban volt hogy hová ürítsen, főleg a kikötőben.
Hangzás az nagyon rendben volt minden helyszínen, ami fesztiváloknál probléma szokott lenni. A zenekarok is rendben voltak. A Royal Headache (igen az énekesen Power Trip póló látható) ledarálta a programját így tök üresnek hatott az egész, a Ty Segall meg csinált egy hatalmas bohóckodást (volt tortadobálás, szék széttörés, közönségbe ugrálás/mászás, fényképezőgép elvétel, lány felinvitálás közös énekléshez) amivel engem megvettek kilóra. Zenekarokról több infó a videókban:

Cate Le Bon

 Car Seat Headrest 

Dirty Fences 

 Audacity 

 

 Royal Headache 

 Ty Segall & The Muggers 

 Girls Names 

Destroyer

 Liima 

Beak>  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr68801900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása