HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2016.07.12. 22:08 GoodBye Paris

Creepy Teepee 2k16

Megint eltelt egy év és megint elszaladt a három nap. Idén a fesztivál picit megújult mégpedig úgy hogy pár utcával odébb költözött egy új helyszínre. Szerencsére ezen a helyszínen is volt egy park a fesztivál bejáratával szemben. Egyesek szerint ez a park kétszer nagyobb volt mint az előző, mások szerint csak másfélszer volt nagyobb. A lényegen nem változtatott hogy remekül lehetett pihenni ott két koncert között.
Fesztivál továbbra is megtartotta a két színpados jellegét, viszont sokan úgy vélekedtek, hogy a beltéri színpadnak helyet adó épület kicsi volt. Sokan ezt akkor érezhették, amikor elkezdődtek az after koncert sorozatok. Terem ilyenkor csordultig megtelt emberrel és hogy nehezebben lehessen levegőt venni a teremben a szervezők füstgépek segítségével telenyomtak füsttel.
Egyesek szerint idén nagyon rossz volt a vega/vegan kaja kínálat, mások úgy vélekedtek hogy tökéletes és többször is repetáztak belőle. Sokan egyetértettek azzal, hogy a sütiket áruló részlegnek nagyon finomak a termékeik.
A világ egyes országaiból érkező, de különösképpen a magyar látogatók többsége egyetértett azzal hogy a fesztivál fellépői között ott volt a következő Grimes, M.I.A, vagy esetleg Rihanna. A jelenlevő magyarok többségének még az is megadatott, hogy ezekkel a jövő csillagaival reggelizhessen. Egyeseknek viszont ez nem adathatott meg, csak ez a remek fesztivál, aminek idei fontos alapelvei: NO BORDERS! NO GENDERS! REFUGGES ARE WELCOME!

Rule of Thirds

 Yves Tumor

 ██████ 

 Damien Jurado

 Destruction Unit

Less Win

 Alex Cameron

 Nadia Tehran

 Tommy Genesis

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr698883922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása