HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2010.05.18. 20:55 GoodBye Paris

Borongós este Linz-ben a Black Heart Procession-nal

Szombaton megvolt a második randim is a Black Heart Procession-nal, ehhez egészen Linz-ig kellett utazni, de megérte. A koncert egy szimpla emeletes házikóban volt megtartva. A földszinten volt a kocsma rész, az emeleten pedig a koncertterem, ahová lépcsőn és lifttel is fel lehetet menni. A koncertterem egy hatalmas szoba volt végül is aminek a felét a színpad foglalta el, így a befogadóképessége, olyan max 80 ember lehetett.
A bemelegítésről egy osztrák zenekar gondoskodott. Ami borzasztó volt (sajnos a nevüket elfelejtettem pedig próbáltam memorizálni), ilyen ambient szerű zajongás volt, közben meg egy ferdeszemű lányka vonaglott a színpadon. Néhol úgy összhangban volt a zene, meg a csaj mozgása, de annyira nem tudott meggyőzni ez a kotrástánc vagy mi a szösz. A körülöttem állók is csak lestek, meg nevettek a produkción ami szerencsére nem tartott félóránál tovább.
A The Black Heart Procession félóra átcuccolás után lépett deszkákra. A setlist gerince megegyezett a brüsszeli koncert setlist-jével (sok-sok új szám az új albumról), de itt szerencsére többet játszottak és lazábban. A zenekart most Matt Resovich nem kísérte el (mivel ő most a másik zenekarával a The Album Leaf-el koncertezik/koncertezett amerikában.), így egy jellegzetes színfoltja esett ki (hegedű és egyéb zajok) hangzásnak. Egyébként ez semmiféle problémát nem okozott, hisz simán tudták hozni a rájuk jellemző hangzást/hangulatot és a Release My Heart, Square Heart vagy a Tropics of Love daloknál így is majd kiugrottam a bőrömből.
A zenekar legjobbja a dobos volt, mivel olyan komoly munkát végzett, hogy játékán csak ámultam (néha egyik kezével dobolt, közben a másikkal a csörgőt rázta),  hogy le a kalappal előtte. A csapat szerintem élvezte a koncertet mert itt-ott egy-egy mosolyt el lehetett kapni tőlük és háromszori visszatapsolás után is visszajöttek, hogy a maréknyi osztrák fanokat megörvendeztessék egy utolsó utáni dallal.
 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr702013939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyerskutya · http://zenebona.blogspot.hu/ 2013.10.15. 23:56:13

Vúúú! Vúúú! Vúúú! De ott lettem volna.

GoodBye Paris 2013.10.22. 06:43:22

már rég jártak Európában, szóval jövőre igazán átruccanhatnának
süti beállítások módosítása