HTML

GoodBye Paris

Minden apróságról, ami talán érdekes is lehet. DIY music blog since 2007

Friss topikok

  • GoodBye Paris: hehe. ahogy hallottam Pesten is az volt a recept, hogy a ráadás akár egy rendes koncert hosszúságá... (2016.07.31. 11:48) Goodbye Paris TV: Mudhoney, Snob és Nachthexen
  • GoodBye Paris: @stereomackó: ott a pont, bár ha a d megfordítod a tengelye körül 180 fokkal akkor b kapunk :)) (2015.08.29. 15:55) Elszakadás a B-től
  • KisPetiBaratja: Nagyon jó :) (2014.12.22. 22:40) Klip

Facebook

2011.07.18. 17:00 GoodBye Paris

Strange Hands, Regal @ TOMI büfé, Szolnok

Míg az ország egyik fele Tokajban, a másik fele Szolnokon bulizott én is úgy döntöttem, hogy útra kelek és leugrok Szolnokra. Utam nem az EFOTT-ra vezetett, hanem a szolnoki TOMI vendéglátó egységbe, ahol a nyár utolsó rnr666 buliját tartották.
A helyet elég nehezen egy hajléktalan, egy benzinkutas és egy kedves lányka útbaigazítása után találtam csak meg, mivel a gps szerint Szolnokon van a Tószegi út 51 a valóságban meg még ki kell menni a városból.
A hely maga egy kedves kis szoci időket idéző kocsma, ahol még külön koncert terem is volt, ami rendes napokon játékbarlangként üzemelhet. A kocsmáros hölgy elég szúrós szemmel nézett mikor nem alkoholt kértem ki, nah de hát ez van ha az ember kocsikázik az országban.
Az esti programot a Strange Hands kezdte. A francia tini zenekar egy percnyi pihenést nem hagyott a kis számú közönségnek. Garázs rock zenéjükre szinte mindenki táncra perdült, aki meg nem az meg hevesen boogizott. A 4 számos kislemezükről minden számot eljátszottak ha jól emlékszem, de szerencsére több dal volt a tarsolyukban, így ízelítőt kaphattunk valószínűleg azokból a számokból is amik, majd a november/december környékén megjelenő nagylemezen is hallhatunk.




Kicsi pihenő után az est következő zenekara a szintén francia Regal volt. Őket nem igazán csekkoltam koncert előtt, így kellemes meglepetésként hatott szörfös beütésű garázs rock zenéjük. A hangulat hasonlóan itt is a tetőfokra hágott, ha a szünetben lakossági bejelentésre intézkedő rendőrök visszatértek volna, szerintem ők is beálltak volna ropni a táncot, mint hogy berekesszék a bulit. Ahogy elnéztem a franciák is élvezték a bulit (mind a két csapat végig bulizta egymás koncertjét), az utolsó számnál a két zenekar együtt tolta a rock and roll-t, folyt a sör és ment a tánc.
Csináltam videókat is, de a Youtube valamiért eléggé elsötétítette sajnos.

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://goodbyeparis.blog.hu/api/trackback/id/tr973074718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csühes 2011.07.22. 12:17:30

Koszonjuk a megjelenest, az beszamolot es a videokat is!!!!!!!! Legkozelebb gyere vonattal, az allomastol van ingyen taxi a Tomiba meg szallas is akad taan. Es akkor tudsz inni is! Fasza vagy!!!!!

GoodBye Paris 2011.07.24. 18:01:15

én meg a szervezést! remélem jönnek majd az új lemezzel is erre

vixton 2011.08.05. 16:42:03

másnap Pesten is állat volt a buli, jó adag őrülettel! nagyon bírta őket és egymást a közönség :DD

csühes 2011.11.24. 09:32:31

HellÓ! Strange Hands megint!!!!

2011.12.29. / Budapest, Trafik Klub
-Strange Hands (Fr)
-Le Péchure (Fr)
süti beállítások módosítása